Care beyond your smile

Despre noi

În clinica noastră, reușim de mai bine de 19 ani să aducem zâmbetul pe buzele pacienților. Și facem acest lucru cu ajutorul profesionalismului și a pasiunii. 

“Care Beyond Your Smile” este un concept creat de dr Miron adresat celor care își doresc o soluție de tratament într-o atmosferă primitoare și relaxată, fără durere și la un standard ridicat, într-un cabinet dentar dotat cu aparatură stomatologică de ultimă generație.

Oferim servicii stomatologice diverse, tratamentele fiind efectuate pe faze de lucru de către specialistii noștri din fiecare domeniu în parte. Echipa este formată din igieniști și medici specializați în chirurgie și implantologie, odontoterapie, parodontologie, endodonție, protetică, ocluzologie și estetică dentară. Participăm la numeroase congrese, cursuri teoretice și practice ținute de cei mai prestigioși lectori ai momentului și ținem pasul cu toate noutățile pentru ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai inovatoare tratamente. Alături de tehnicienii noștri atent selecționați, redăm pacienților nu doar estetica mult dorită, ci și functionalitatea și confortul maxim în actul masticator.

Fie că îți dorești să afli despre statusul actual al dinților, al gingiilor, sau îți dorești o realibilate complexă sau ai nevoie de un tratament imediat, te invităm în atmosfera Care Beyond Your Smile. Avem experiența, dotările și pregătirea necesare pentru ca tu sp te bucuri de confortul și zâmbetul dorit.

  • Aparatura folosită pentru sterilizarea instrumentarului respectă toate normele UE, este utilizată corespunzător și este mereu controlată prin imprimarea electronică a tuturor parametrilor.
  • Instrumentele curățate si dezinfectate se sigilează în pungi speciale și se introduce în autoclav. Metoda aceasta de sterilizare asigură o asepsie a conținutului pungilor pentru două luni.
  • Folosim substanțe dezinfectante de suprafețe care au proprietatea de a omorî orice fel de germene într-un timp de 60 sec.
  • Pardoselile se curăță tot cu substanțe dezinfectante.
  • Medicii și asistentele poartă mănuși de unică folosință și măști de protecție pentru fiecare pacient în parte.
  • Pacientul beneficiază de pahar de unică folosință, aspirator de salivă de unică folosință, ace, bavete.
  • Trusa de consultație este desigilată în fața pacientului, la fel și acele sau orice alt echipament steril.
  • Folosim turbine și piese de mână sterilizate sau de unică folosință.
  • Deșeurile rezultate în urma tratamentului sunt depozitate într-un loc special creat pentru asta, iar de managementul lor se ocupă o firmă specializată.
Fă cunoștință cu specialiștii

Echipa noastră

Alege profesioniștii

“Care Beyond Your Smile” este un concept adresat celor care îți doresc o soluție de tratament într-o atmosferă caldă și relaxată, fără durere și la un standard ridicat, într-un cabinet dentar dotat cu aparatură stomatologică de ultimă generație.