Marturii

Marturii clinicaPoate sunt oameni care au avut intalniri cu probleme dentare suportabile...la mine cand au aparut mi s-au parut atat de urate ca am simtit nevoia sa le rezolv in 5 minute. Am cunoscut-o pe Nicoleta intai ca mamica la teatru, dupa care, inainte de un concurs la Arnhem, Olanda, perioada in care se lucra in teatru la doua spect. simultan (aprox 10 ore pe zi), a venit o astfel de bucurie, conform expresiei "cand ti-e lumea mai draga". Singura solutie era sa vina medicul in ora de pauza de la mijlocul zilei, sa ma duca la cabinet si sa o rezolve sau inainte de 9 dimineata cand incepea programul :))). Ce sanse sa ai? ;)Am rezolvat intr-o atmosfera relaxata si cu muzica buna.
Alina Craita, actor teatru Masca

Marturii clinica Dr.Nicoleta Miron este doctorul care mi-a spulberat "teama de stomatolog". Este un doctor extraordinar, pasionat de meseria sa caruia chiar ii pasa de pacientii sai. Imi este doctor de aproape 10 ani si nu am de gand sa schimb nimic.
Cristina Alexandru, organizator evenimente

Marturii clinica Sunt pacienta Nicoletei de aproape 10 ani. Si voi fi in continuare. In tot acest timp ea a devenit medicul tuturor membrilor familiei, al prietenilor mei. O recomand cu cea mai mare caldura si convingere de cate ori am avut ocazia. De ce toate astea? Pentru ca este foarte rar sa intalnesti tot ce ai nevoie intr-un singur pachet, uneori este doar o sansa. Sansa de a gasi stiinta de carte, aplicabilitate practica de exceptie, informare continua, grija fata de ustensile, materiale, igiena impecabila, caldura, omenie, grija fata de posibilitatile financiare ale clientului, solutii care sa pastreze cat mai mult din structurile existente, atentie la detalii, flexibilitate, executie fara cusur, empatie dar si fermitate, siguranta, onestitate, garantie si multe altele la un loc este uneori unica in viata. De aceea este esential sa profitati de aceasta sansa.
Camelia Hoinarescu, Managing Partner KamKe

Programare onlinePROGRAMARE ONLINE


IconTARIFE
Tarife clinica clinica

In continuare